Sådan styler du smykkerne fra 'Perception' kollektionen

Af Patricia - grundlægger af Collectors Items

En af de mange grunde til at sammensætte tøj og accessories er så sjovt er friheden til virkelig at kunne fremvise sin signatur stil. To mennesker kan eje de nøjagtige samme smykker, men kan vælge at style dem helt forskelligt - og det er, hvad gør det til sådan en unik og intuitiv oplevelse at accessorize. Smykker er en anden måde at udtrykke, hvem du er på, ligesom kunstsamlere bruge deres kollektioner til at kommunikere oplysninger om sig selv til verden.

Som Ralph Lauren sagde så passende: "Personal style is about having a sense of yourself and what you believe in everyday."

Perception kollektionen er dybest set designet med den hensigt, at du, kunden, skal kunne være i stand til at mix ́n ́match alle smykker med andre teksturer og silhuetter. For eksempel har Facet armbåndet en meget unik form, men et minimalistisk udtryk, hvilket skaber en helt ny dimension, når du kombinerer det med mere traditionelle silhuetter.

- Smykker i balance -

  Jeg har erfaret mig, at den bedste måde at påbegynde din accessorizing, er at få et hurtigt overblik af alle dine forskellige smykker og fornem efter, om der er noget særligt, du gerne vil have på denne dag.

  Jeg kan godt lide at afbalancere mængden af smykker med mængden af steder, jeg sætter dem. Hvis jeg en dag vil have 10 forskellige stykker på, så vil jeg nok kun bære disse 2-3 forskellige steder.

  For eksempel vil jeg altid have min små Fragment øreringe på - jeg kombinerer ofte disse med enten et par store hoops eller de store Fragment øreringe. Min anden go-to, er min elskede Twist ring, som er med mig næsten overalt. Let me tel ya', she's a keeper!

  Afhængig af den lejlighed begiver jeg mig enten ud i at smide en stak armbånd på eller kaster en håndfuld halskæder på i forskellige længder.

  Fun fact: Illusion halskæden kan bruges både som en halskæde og et armbånd!

  Her er mit forslag til, hvordan man kan style Perception kollektionen:

  collectors items

  1. billede: Store Fragment Øreringe og Små Fragment Øreringe

  2. billede: Illusion Halskæde, Facet Bangle, Twist Ring og Illusion Armbånd

  - Mix farver og temperaturer -

  En god ting at huske på er at blande kølige metaller med varme farver.

  Jeg har fundet ud af, at mine smykker først udlever deres sande potentiale, når jeg er iført tøj, der har den modsatte temperatur. For eksempel elsker jeg at kombinere sølvsmykker med en gul blazer eller en brunlig/varm skjorte.

  Sammensætning af former, farver og stil er hovedsageligt, hvad accessorizing handler om. Forsøg at koordiner smykker og outfits ud fra "opposites attract" princippet, og du vil allerede komme rigtig langt.

  collectors items jewelry

  1. billede: Store Fragment Øreringe, Små Fragment Øreringe, Illusion Halskæde, Facet Ring og Facet Bangle

  2. billede: Illusion Halskæde, Facet Bangle og Illusion Armbånd

  3. billede: Illusion Halskæde and Fragment Halskæde

  Follow my blog with Bloglovin

  Skriv en kommentar

  Bemærk venligst, at kommentarer skal godkendes inden offentliggørelse